#ecoflagship #EMAS kampaň

Ste EMAS? Je tu pre vás príležitosť sa prezentovať.

Máte záujem preskúmať nové spôsoby prezentácie a ukázať širšej verejnosti, čo robíte preto, aby vaša organizácia bola efektívnejšia pri využívaní zdrojov a priaznivejšia pre klímu? Tak využite možnosť a zapojte sa do #ecoflagship #EMAS kampane, ktorá sa koná v súvislosti s 25. výročím EMAS. 

O čo ide?

Environmentálne vyhlásenie a webová stránka – to sú klasické spôsoby ako informovať verejnosť o environmentálnom a klimatickom záväzku vašej organizácie. Ak máte záujem preskúmať nové spôsoby a ukázať širšej verejnosti, čo robíte pre to, aby vaša organizácia bola efektívnejšia pri využívaní zdrojov a priaznivejšia pre klímu zapojte sa do tejto kampane. Váš príspevok s fotografiou, videom a pripojeným hashtagom #ecoflagship #EMAS uverejnite na vašich sociálnych médiách v anglickom jazyku 28. až 29. septembra 2020, kedy sa kampaň koná  v spolupráci s Poradným výborom EMAS a DIHK (Asociácia nemeckých obchodných a priemyselných komôr) a my Vám zabezpečíme zdieľanie Vaších príspevkov na európskej úrovni.

Súčasne sa v Berlíne uskutoční konferencia Federálneho ministerstva životného prostredia spolu s workshopmi. Informácie o podujatiach budú k dispozícii na adrese www.emas.de

Bližšie informácie nájdete v dokumente.

Formulár k objednávke.